Новости

04.01.2019

Објавен Годишниот план за едукација за 2019 година

Бирото за јавни набавки согласно своите надлежности го изготви Годишниот план за едукација за 2019 година.

Види повеќе
03.01.2019

Објавен е годишниот извештај на Бирото за 2017 година

Почитувани посетители, во делот Публикации – Годишни извештаи е објавен Извештајот на Бирото за јавни набавки за 2017 година.

Види повеќе
20.12.2018

ЕСЈН освои трето место во категоријата на државни институции за „Најдобар сајт за 2018“

На манифестацијата „Сајт на годината 2018“, во категоријата на најдобар сајт за владини/државни институции, веб страницата на ЕСЈН го освои третото место.

Види повеќе
13.12.2018

Комплетиран проектот за подобрување на праксата на јавни набавки

Бирото за јавни набавки го комплетираше проектот за подобрување на праксата на јавните набавки кој почна да се реализира во 2016 година.

Види повеќе
30.05.2018

Работно време на корисничка поддршка

Бирото за јавни набавки ве известува дека Центарот за корисничка поддршка почнувајќи од 4 јуни 2018 година, ќе ви биде достапен секој работен ден во следниве термини: 10 до 11 и од 13 до 15 часот.

Види повеќе
04.05.2018

Втор Нацрт Закон за јавните набавки

Во прилог може да го видите вториот нацрт текст на новиот Закон за јавните набавки.Вашите коментари и предлози за подобрување на текстот може да го доставите до 18 мај 2018 година.

Види повеќе
06.02.2018

Нацрт Закон за јавните набавки

Во прилог може да го видите првиот нацрт текст на новиот Закон за јавните набавки. Нацрт законот ќе биде отворен за консултации до крајот на февруари.

Види повеќе
01.02.2018

Објавен Годишниот извештај за едукација за 2017 година

Изготвен е Годишниот извештај за реализација на планот за едукација за 2017 година

Види повеќе
15.01.2018

Продолжување на рокот за изразување интерес за меѓународен консултант

Рокот за изразување интерес за меѓународен консултант се продолжува до 29 Јануари 2018 година до 12 часот по локално време.

Види повеќе
03.01.2018

Годишен план за едукација за 2018 година

Изготвен е Годишниот план за едукација за 2018 година. Термините за обуките се обавени во табелата во продолжение...

Види повеќе